Personal Trainer -palvelut & Yksilövalmennus

"Olen Krista, 26-vuotias, nykyisin salolainen ja alun alkujaan Nummelasta kotoisin oleva urheiluun kiinni kasvanut määrätietoinen hassuttelija. Vastaan Lady's Club Salon toiminnasta näkyvästi yhdessä yrityksen yhden omistajan, Tinjan, kanssa. Tärkeänä henkilönä taustalla toimii isäni: salin perustaja ja pääomistaja Juha.


Annan asiakkaillemme henkilökohtaista valmennusta sekä ruokaan että liikuntaan liittyen, ohjaan toiminnallisia pienryhmätunteja ja toimin yhtenä valmentajana Lady's Clubin suosituissa painonpudotusryhmissä. Urheilutaustaa löytyy pitkältä ajalta mm. yleisurheilun parissa, päälajinani korkeushyppy. Viimeisimmät vuodet olen viettänyt täysin kuntosalilla harjoitellen ja tällä hetkellä valmistaudunkin tulevan syksyn kisadebyyttiini, lajina bikini fitness.


Personal trainerina olen ymmärtäväinen, mutta vaativa. Vahvuuksiini valmentajana kuuluu monipuoliset erikois- ja voimaharjoittelutekniikat sekä laaja määrä tietoa pienistä kikkakolmosista, joilla treenit saadaan aivan uudelle levelille!


Elän itse niin miten opetan. Tervetuloa asiakkaakseni - lähdetään yhdessä kulkemaan kohti Sinun tavoitteitasi.

Nähdään Lady's Clubilla!"

"Olen Tinja, 52-vuotias toiminnallisen harjoittelun personal trainer. Olen asunut Salossa pari vuotta, sitä ennen koko ikäni pk-seudulla.

Taustaltani olen hoitoalan ihminen, ja olen vaihtanut alaa vasta viisikymppisenä. Olen itse harrastanut monenlaista liikuntaa koko elämäni, ja myös kaksi jo aikuista tytärtäni kasvatettiin vauvoista aikuisuuteen sporttiharrastusten parissa. Haluankin jakaa liikunnallisen elämäntavan ilosanomaa ihan jokaiselle, myös sellaisille henkilöille, jotka ovat aiemmin kiertäneet kuntosalit ja muut liikuntapaikat kaukaa.

Kuntosaliharjoittelu sopii lähes jokaiselle ihmiselle taustaan, elämäntilanteeseen, ikään ja kuntotasoon katsomatta, kunhan ohjelma ja tekeminen suunnitellaan henkilökohtaisesti. Niin kauan kuin henki pihisee, ei ole myöhäistä löytää liikunnan tuomaa kokonaisvaltaista hyvinvointia terveysvaikutuksineen!

Työskentelen yrittäjänä Lady`s Clubilla, ja vastaan sen kaikesta toiminnasta yhdessä Kristan kanssa, joka on puolisoni, Lady`s Clubin perustajan ja pääomistajan Juhan, tytär. Annan asiakkaillemme henkilökohtaista valmennusta sekä ravitsemukseen, että liikuntaan liittyen.

Minulle tärkeintä on liikunnan tuomien terveyshyötyjen korostaminen ja toivon saavani herätettyä mahdollisimman monet, erityisesti keski-ikäiset naiset, pitämään huolta itsestään ja hyvinvoinnistaan liikunnan ja myös oikeanlaisen, terveellisen arkiruuan avulla.

Personal trainerina olen iloinen höpöttäjä, joka haluaa asiakkaidensa lähtevän ohjauksestaan hikisinä ja väsyneinä, mutta onnellisina.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni löytämään mahdollisesti kadoksissa ollut liikunnan ilo!"

InBody-mittaus - selvitä kehonkoostumuksesi!

InBody-mittauksen avulla saadaan monipuolisempaa informaatiota kehonkoostumusprofiilista pelkkään vaakalukemaan verrattuna.
Mittaus pohjautuu useampitaajuiseen ja alhaiseen sähkövirtaan, jota laite kierrättää kehon läpi testiä tehtäessä.


Mittaukseen ei suositella tultavan raskaana ollessa, kuukautisten aikaan tai mikäli kehossa on metallia.


Muistilista mittaukseen tulevalle:

- 2 tuntia syömättä ja juomatta

- käy vessassa ennen mittausta

- ei raskasta fyysistä harjoittelua 24 tuntiin ennen mittausta

- käy jatkomittauksessa mahdollisuuksien mukaan samaan vuorokaudenaikaan


Varaa aikasi mittaukseen sähköpostitse: salo@ladysclub.fi. Mittauksia suoritetaan vastaanoton aukioloaikojen puitteissa. MA 12-19, TI & KE 11-19, TO 10-18 ja PE 9-16.


Pienryhmätunnit

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita pienryhmätunteja, joita ohjaavat koulutetut ja ammattitaitoiset ohjaajamme. Tunneilla osallistujien maksimimäärä on 12 henkilöä. Pienryhmätunnit kuuluvat jäsenyyteen 18.8.2020 alkaen.

Tuntivalikoimassa:


Motivaatiotunti

MA klo 18-19, ohjaaja Krista

PE klo 16-16:45, ohjaaja Krista

Spinning

TO klo 18:05-19:05, ohjaaja Anneli

SU klo 17-18, ohjaaja Anneli

Liikkuvuustunti

TO klo 17-18, ohjaaja Tinja

Kiertoharjoittelu

TI klo 16:45-17:30, ohjaaja Tinja


Hyvinvointi ja rentoutuminen

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme voivat rentoutua ja ottaa vapaata arjesta palvelujemme parissa. Tarjoamme asiakkaillemme mm. infrapunasaunan sekä hierontatuolit vapaaseen käyttöön. Rentoutumisen lomassa voi nauttia kupposen kuumaa teetä ja syventyä naistenlehtiin.

Tervetuloa nauttimaan ”olohuoneemme” annista.


Solarium

Lady's Club Salossa on paljon kehuttu tehokas ja laadukas solarium (makuusolarium). Solarium on käytössä vastaanoton aukioloaikoina, ilmoittautuminen henkilökunnalle. Solariumin ikäraja on 18 vuotta.

Maksu kolikoilla automaattiin (automaatti hyväksyy 50cnt, 1€ & 2€ kolikoita). Solariumissa maksimiaika on 18 minuuttia/kerta.


Solarium-hinnasto

18 min - 6€

15 min - 5€

12 min - 4€

9 min - 3€

6 min - 2€

3 min - 1€


10 x kortti 50€ (10 x 18 min)


Solariumin ajanvaraus

Alla olevaa painiketta klikkaamalla pääset solariumin ajanvarauskalenteriin!