Personal Trainer -palvelut & Yksilövalmennus

"Olen Tinja, 55-vuotias toiminnallisen harjoittelun personal trainer. Olen asunut Salossa pari vuotta, sitä ennen koko ikäni pk-seudulla.

Taustaltani olen hoitoalan ihminen, ja olen vaihtanut alaa vasta viisikymppisenä. Olen itse harrastanut monenlaista liikuntaa koko elämäni, ja myös kaksi jo aikuista tytärtäni kasvatettiin vauvoista aikuisuuteen sporttiharrastusten parissa. Haluankin jakaa liikunnallisen elämäntavan ilosanomaa ihan jokaiselle, myös sellaisille henkilöille, jotka ovat aiemmin kiertäneet kuntosalit ja muut liikuntapaikat kaukaa.

Kuntosaliharjoittelu sopii lähes jokaiselle ihmiselle taustaan, elämäntilanteeseen, ikään ja kuntotasoon katsomatta, kunhan ohjelma ja tekeminen suunnitellaan henkilökohtaisesti. Niin kauan kuin henki pihisee, ei ole myöhäistä löytää liikunnan tuomaa kokonaisvaltaista hyvinvointia terveysvaikutuksineen!

Työskentelen yrittäjänä Lady`s Clubilla, ja vastaan sen kaikesta toiminnasta. Yrityksen pääomistaja on puolisoni Juha Eriksson.
Annan asiakkaillemme henkilökohtaista valmennusta sekä ravitsemukseen, että liikuntaan liittyen.

Minulle tärkeintä on liikunnan tuomien terveyshyötyjen korostaminen ja toivon saavani herätettyä mahdollisimman monet, erityisesti keski-ikäiset naiset, pitämään huolta itsestään ja hyvinvoinnistaan liikunnan ja myös oikeanlaisen, terveellisen arkiruuan avulla.

Personal trainerina olen iloinen höpöttäjä, joka haluaa asiakkaidensa lähtevän ohjauksestaan hikisinä ja väsyneinä, mutta onnellisina.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni löytämään mahdollisesti kadoksissa ollut liikunnan ilo!"

InBody-mittaus - selvitä kehonkoostumuksesi!

InBody-mittauksen avulla saadaan monipuolisempaa informaatiota kehonkoostumusprofiilista pelkkään vaakalukemaan verrattuna.
Mittaus pohjautuu useampitaajuiseen ja alhaiseen sähkövirtaan, jota laite kierrättää kehon läpi testiä tehtäessä.


Mittaukseen ei suositella tultavan raskaana ollessa, kuukautisten aikaan tai mikäli kehossa on metallia.


Muistilista mittaukseen tulevalle:

- 2 tuntia syömättä ja juomatta

- käy vessassa ennen mittausta

- ei raskasta fyysistä harjoittelua 24 tuntiin ennen mittausta

- käy jatkomittauksessa mahdollisuuksien mukaan samaan vuorokaudenaikaan


Varaa aikasi mittaukseen sähköpostitse: salo@ladysclub.fi. Mittauksia suoritetaan vastaanoton aukioloaikojen puitteissa.

Hyvinvointi ja rentoutuminen

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme voivat rentoutua ja ottaa vapaata arjesta palvelujemme parissa. Tarjoamme asiakkaillemme mm. infrapunasaunan sekä hierontatuolit vapaaseen käyttöön. Rentoutumisen lomassa voi nauttia kupposen kuumaa teetä ja syventyä naistenlehtiin.

Tervetuloa nauttimaan ”olohuoneemme” annista.


Solarium

Lady's Club Salossa on paljon kehuttu tehokas ja laadukas solarium (makuusolarium). Solarium on käytössä vastaanoton aukioloaikoina, ilmoittautuminen henkilökunnalle. Solariumin ikäraja on 18 vuotta.

Maksu kolikoilla automaattiin (automaatti hyväksyy 50cnt, 1€ & 2€ kolikoita). Solariumissa maksimiaika on 18 minuuttia/kerta.


Solarium-hinnasto

18 min - 7€

15 min - 6€

12 min - 5€

9 min - 4€

6 min - 3€

3 min - 1,5€


10 x kortti 60€ (10 x 18 min) voimassa 6kk ostopäivästä alkaen


Solariumin ajanvaraus

Alla olevaa painiketta klikkaamalla pääset solariumin ajanvarauskalenteriin!