Palvelut

Olipa tavoitteesi painonhallinta, kunnon kohotus tai yleinen liikunnan ja rentoutumisen tuoma hyvän olon tunne, meiltä löydät juuri sinulle sopivat palvelut!

Tehokkaat ohjatut tunnit pienryhmässä

Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita pienryhmätunteja, joita ohjaavat koulutetut ja ammattitaitoiset ohjaajamme. Tunneilla osallistujien maksimimäärä on 12 henkilöä.

CROSSTRAINING-jäsenyyteen kuuluu crosstraining- ja motivaatiotunnit.


Ryhmäliikuntatunnit

Valikoimassa: Barre, jooga, pilates, spinning, pha, lavis, core & yinjooga.


Lisätietoa kohdassa "Ryhmäliikunta".

Personal trainer -paketit

"Haluaisitko pudottaa painoa, aloittaa elämäntaparemontin tai kohottaa kuntoasi ja voida paremmin? Askarruttaako miten pääset alkuun, miten tulisi edetä, riittääkö motivaatio, miten ja milloin tulisi treenata? Entä mitä muuta tulee ottaa huomioon?

Mikäli kaipaat apua matkallesi saat minulta valmennuksen ajaksi täyden tuen, kannustuksen ja Sinulle räätälöidyn henkilkohtaisen treeniohjelman." - Personal trainer Annika Rauhanen

OTA YHTEYTTÄ:

Annika Rauhanen

email. hyvova.ar@gmail.com

puh. 041-722 4490


1KK - 298 € (sis. 4 tapaamista)

3KK - 190 €/KK (sis. 8 tapaamista)

6KK - 130 €/KK (sis. 12 tapaamista)


Kuntosaliopastus 45 €/h

Kuntosaliopastus + kuntosaliohjelma 75 €/h


Hinnat sisältävät ALV 24%


Hyvinvointi ja rentoutuminen

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme voivat rentoutua ja ottaa vapaata arjesta palvelujemme parissa. Tarjoamme asiakkaillemme mm. infrapunasaunan sekä hierontatuolit vapaaseen käyttöön. Rentoutumisen lomassa voi nauttia kupposen kuumaa teetä ja syventyä naistenlehtiin.

Tervetuloa nauttimaan ”olohuoneemme” annista.


Solarium

Lady's Club Salossa on paljon kehuttu tehokas ja laadukas solarium (makuusolarium). Solarium on käytössä vastaanoton aukioloaikoina, ilmoittautuminen henkilökunnalle. Solariumin ikäraja on 18 vuotta.

Maksu kolikoilla automaattiin (automaatti hyväksyy 50cnt, 1€ & 2€ kolikoita). Solariumissa maksimiaika on 18 minuuttia/kerta.


Solarium-hinnasto

18 min - 6€

15 min - 5€

12 min - 4€

9 min - 3€

6 min - 2€

3 min - 1€


10 x kortti 50€ (10 x 18 min)


Solariumin ajanvaraus

Alla olevaa painiketta klikkaamalla pääset solariumin ajanvarauskalenteriin!