Lady's Club Salo - Tilat & kuvat

AULATILAT

AULATILAT

Aulasta eli "olohuoneesta" löytyy vastaanoton lisäksi rentouttavat hierontatuolit, sisustustakka, välipalanurkkaus, sohvaryhmä, naistenlehtiä ja jääkaappi, josta voi ostaa mm energiajuomia.

KUNTOSALI

KUNTOSALI

Kuntosalin puolelta löydät monipuoliset Technogymin ja Matrixin painopakkalaitteet, smithiä tai ristikkäistaljaa unohtamatta. Aerobiseen liikuntaan soveltuvat kuntopyörät (kolmea eri mallia), juoksumatot, crosstrainerit, soutulaitteet, cardio wave sekä porrasmallia jäljittelevä crosstrainer ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Uusimpia laitteitamme ovat lantionnostolaite, jolla saat tehokkaan treenin pakaroille, sekä HiitMill-laite, jossa on mukana kelkantyöntö- ja farmarikävelyominaisuudet.

Salilla on myös takareisien venyttelyyn tarkoitettu laite sekä tärinälaite.

Toiselle puolelle salia on sijoitettu myös laaja valikoima käsipainoja, levytankoja, kiinteitä levytankoja, penkkipunnerruspenkki, säädettävät painonnostopenkit, kahvakuulia sekä vastuskuminauhoja. Myös säädettävät selkä- ja vatsapenkki löytyvät!

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN TILA / CROSSTRAINING-TILA


Toiminnallisen harjoittelun tila on vapaassa käytössä ohjattujen tuntien ulkopuolella.

Välineistö on kattava: mm. iso räkkiteline, levytangot, steppilaudat, boksit, voimaköydet (crossfit-köydet), kiipeilyköysi, nyrkkeilysäkki, bodypump-tangot, voimistelurenkaat, trx-nauha, kahvakuulat, slam- & wallballs, puolapuut, vastuskuminauhat, hiekkasäkit, leuanvetotangot, kuorma-auton rengas & leka.

Vapaaharjoittelutilan perällä on myös erillinen osio seinään kiinnitetyille RubberGym -kuntolaitteille (6kpl:tta). RubberGymin kuntoiluvälineiden avulla pystyt kasvattamaan niin lihasmassaa ja aerobista kuntoa kuin lihaskestävyyttäkin. Kolmea eri vastuskuminauhaa yhdistelemällä saat vastuksen juuri itsellesi sopivaksi. Laite sisältää käsikahvat, nilkkaremmit sekä tangon. Ylä- ja alataljat mahdollistavat kymmeniä eri liikkeitä, jolloin pystyt treenaamaan koko kehon tehokkaasti.

Tilasta löytyy myös spinning-pyörät.

PUKUHUONE & SAUNATILAT

PUKUHUONE & SAUNATILAT

Pukeutumistilat, suihkut, vessat & 2 infrapunasaunaa.

Salon Lady's Clubilla on tilava pukuhuone naiselliseen makuun. Pukukaappeja on riittävästi ja huoneen kummassakin päädyssä on hyvinvalaistut kampauspöydät.

Pukuhuoneen varustelu: kampauspöydät, hiustenkuivaimet, suurentavat käsipeilit, henkilövaaka sekä kolme vessaa.

Otathan oman riippulukon mukaasi kaappia varten! Lukkoja myynnissä myös vastaanotossa hintaan 5€/kpl.

Terveysvaikutteiset ja rentouttavat infrapunasaunat (2 kpl) ovat vapaassa käytössä.

SOLARIUM

SOLARIUM

Solarium on käytössä ainoastaan vastaanoton aukioloaikoina.