Lady's Club Salo - tilat & kuvat

AULATILAT

Aulasta eli "olohuoneesta" löytyy rentouttavat hierontatuolit, lämmittävä sisustustakka, aamiaispöytä ja naistenlehtiä.

KUNTOSALI

Kuntosalin puolelta löydät monipuoliset Technogymin ja Matrixin painopakkalaitteet, smithiä tai ristikkäistaljaa unohtamatta. Aerobiseen liikuntaan soveltuvat kuntopyörät (kahta eri mallia), juoksumatot, crosstrainerit, soutulaitteet, cardio wave sekä porrasmallia jäljittelevä crosstrainer ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia.

UUTUUS: Lantionnostolaite, jolla saat tehokkaan treenin pakaroille! Lisäksi myös HiitMill-laite, jossa on mukana kelkantyöntö- ja farmarikävelyominaisuudet.

Salilla on myös venyttelyyn soveltuvia laitteita niin lonkankoukistajalle kuin takareidellekin.

Toiselle puolelle salia on sijoitettu myös laaja valikoima käsipainoja, levytankoja, kiinteitä levytankoja, penkkipunnerruspenkki, säädettävät painonnostopenkit, kahvakuulia sekä vastuskuminauhoja. Myös säädettävät selkä- ja vatsapenkki löytyvät!

VAPAAHARJOITTELUTILA / CROSSTRAINING-TILA (YLÄKERTA)

Vapaaharjoittelutila on vapaassa käytössä ohjattujen tuntien ulkopuolella.

Välineistö on kattava: iso räkkiteline, levytangot, steppilaudat, boksit, voimaköydet (crossfit-köydet), kiipeilyköysi, nyrkkeilysäkki, bodypump-tangot, voimistelurenkaat, trx-nauha, kahvakuulat, slam- & wallballs, puolapuut, vastuskuminauhat, hiekkasäkit, leuanvetotangot, kuorma-auton rengas & leka.

Vapaaharjoittelutilan perällä on myös erillinen osio seinään kiinnitetyille RubberGym -kuntolaitteille (6kpl:tta). RubberGymin kuntoiluvälineiden avulla pystyt kasvattamaan niin lihasmassaa ja aerobista kuntoa kuin lihaskestävyyttäkin. Kolmea eri vastuskuminauhaa yhdistelemällä saat vastuksen juuri itsellesi sopivaksi. Laite sisältää käsikahvat, nilkkaremmit sekä tangon. Ylä- ja alataljat mahdollistavat kymmeniä eri liikkeitä, jolloin pystyt treenaamaan koko kehon tehokkaasti.

RYHMÄLIIKUNTATILA (ALAKERTA)

Ryhmäliikuntatunnit ohjataan avarassa jumppatilassa. Tilasta löytyy erillinen välinevarasto sekä alue spinning-pyörille, sisäpyöräilytunteja varten. Satunnaisesti viikonloppuisin tilassa järjestetään myös erilaisia kursseja, kuten jooga- ja pilateskursseja.

PUKUHUONE & SAUNATILAT

Pukeutumistilat, sauna, vessat & 2 infrapunasaunaa.

Salon Lady's Clubilla on tilava pukuhuone naiselliseen makuun. Pukukaappeja on riittävästi ja huoneen kummassakin päädyssä on hyvinvalaistut kampauspöydät.

Pukuhuoneen varustelu: kampauspöydät, hiustenkuivaimet, suurentavat käsipeilit sekä kolme vessaa.

Otathan oman riippulukon mukaasi kaappia varten! Lukkoja myynnissä myös vastaanotossa hintaan 5€/kpl.

Terveysvaikutteiset ja rentouttavat infrapunasaunat (2 kpl) ovat vapaassa käytössä.

SOLARIUM

Solarium on käytössä ainoastaan vastaanoton aukioloaikoina.